Nytt projektår - nya möjligheter


Efter jul- och nyårsuppehåll är projektgruppen i Sällsynt mitt i livet och kansliet på Riksförbundet Sällsynta diagnoser åter i gång. Vi planerar för år två i projektet och hoppas att du som är här hänger med oss även framöver. Speciellt du som lever med ett sällsynt hälsotillstånd och befinner dig mitt i livet. Kom ihåg att vi gärna vill ha kontakt med dig!


Mycket är osäkert även detta år. Hur blir det med coronaviruset och samhällets restriktioner? Blir det möjligt att ordna fysiska samtalsträffar på olika teman? Och i så fall när? Som läget ser ut idag planerar vi bara för digitala samtalsträffar under första halvåret. Vi som har möjlighet jobbar hemifrån och möts varje dag digitalt, sittandes vid våra datorskärmar. Trots den digitala tillvaron är vi hoppfulla och ser fram emot vårt fortsatta arbete!


Bildtext: Årtalet 2022 i vitt står skrivet mot grön bakgrund.


Vill du vara med på nya samtalsträffar?

Under första året har vi träffat och pratat med helt underbara personer som lagt ner både tid och energi för att bidra till projektet. Vi har också fått en hel del fina mejl. Men vi vill ha kontakt med ännu fler! Tveka inte att ta kontakt med oss, eller tipsa oss om någon som du tror skulle vilja vara med på något vis. Se kontaktuppgifter längst ned, eller under Kontakt.

Olika möten på gång

I nästa vecka har vi i projektgruppen möte med vår samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan. Vi ska utvärdera höstens arbete och planera för våren. I februari möter vi projektets referensgrupp och expertnätverk för vidare idéutbyte och diskussioner. 

Sen rullar det som sagt var i gång med fler tester av digitala samtalsträffar under våren...


Har du frågor/idéer till projekt SMIL?
Vill du vara med på kommande samtalsträffar?
- Hör av dig!

Inga kommentarer: