Förslag till kommande tematräffar - vi behöver din hjälp!


Maj försvann i ett nafs och juni seglade in med en bedövande blomsterprakt. Men innan vi sjunker ner i sommarvila är det några saker vi vill få på plats. En sak är den angenäma uppgiften att välja ut vilka fyra nya teman som projekt Sällsynt mitt i livet ska testköra under hösten. Och vi ber dig om hjälp att välja! 
 

Fyra nya teman ska väljas

Vi har tagit fram tio nya teman som i dagsläget behöver kokas ner till fyra. Det är ett tufft men angenämt jobb. Och vi behöver din hjälp! 
Vi länken här nedan kommer du till en enkät där du kan välja ut dina fyra favoriter. Fyra teman som du skulle vilja att vi testade med start i höst, varken fler eller färre. Det är en enda fråga - men tio svarsalternativ.  
 
Vi har fått så många fina och kloka inspel från er, våra medlemmar, så att nu tvingas välja bort ämnen känns hårt, men så måste det bli. I alla fall för stunden.  
 
Svarstiden är kort, vi ber om ditt svar senast onsdagen den 9 juni

Ett litet smakprov

Bland de teman som finns som förslag ligger till exempel "Möten i vardagen", "Det är okej att vara ledsen" och "Att åldras sällsynt". Men det är som sagt bara ett litet axplock. Följ länken och hjälp oss att välja! 
 
Tack på förhand! 
 

En bild som visar vägskyltar mot himmel flerfärgad himmel i solnedgångsfärger.
Skyltar som pekar åt olika håll mot en rosa- blå himmel.
Foto: Javier Allegue Barros via Unsplash

Testköra nya tematräffar?

Vill du vara med och testköra ett eller flera teman till hösten? Då är du varmt välkommen!
Hör av dig till Erica, antingen via mejl eller telefon. 
 

Dela gärna länken till bloggen och till enkäten till sällsynta du känner!

Inga kommentarer: