Julkänsla med snö och vinterkyla


Tänk att ett år kan gå så fort! Det kanske gör det när trivseln och engagemanget är på topp? När möten med trevliga människor i flera sammanhang bekräftar att projekt Sällsynt mitt i livet, är viktigt och har betydelse för många som är sällsynta och befinner sig mitt i livet? Ja, det måste bero på det. 


År 2022 blev ett fint år för Sällsynt mitt i livet, SMIL

Vi i projektet känner oss nöjda med det vi gjort under året. Planeringen följs och det mesta flyter alldeles förträffligt. Det känns mycket bra.

Att allt har fungerat så väl beror förstås på våra engagerade medlemmar, och alla deltagare i årets samtalsträffar. Vi får så många positiva synpunkter och beröm. Fantastiskt! Det är förstås uppmuntrande att höra och det inspirerar oss. 

De vi jobbat tillsammans med på Studieförbundet Vuxenskolan har också dragit sina strån till stacken, vad gjorde vi utan dem? Precis som våra projektmedlemmar i referensgruppen som tillför nya tankar och idéer varje gång vi möts. Sist men inte minst, våra närmaste kollegor som ibland blivit mer involverade i SMIL än de kanske önskat. Stort tack till er alla! 

Nu tar vi paus i några dagar och vilar upp oss, innan vi tar ny sats och arbetar vidare under nästa år, som är projektets sista. Så spännande...



Sällsynt-mönstrad julstjärna

Juletid är inte bara gemenskap och familjetid

För många människor är julhelgen förknippad med ensamhet och alla har inte någon att "självklart" fira jul med. Om du inte hör till dem, var tacksam för det och tänk lite extra på de som är ofrivilligt ensamma. Om du kan, tveka inte att bjuda in fler till ditt hem! 💗 


Vi önskar alla som följer oss på bloggen, en 
Riktigt Skön Jul och Ett Gott Nytt År!

Karin, Emma & Erica


För munter skönsång, bjuder vi på en favorit i repris, från förra julen – håll till godo:




OBS. Riksförbundet Sällsynta diagnosers kansli är
stängt från onsdag den 21 december 2022.
Vi öppnar igen på måndag den 9 januari 2023
(Mejl bevakas sporadiskt under tiden).







Inga kommentarer: