Vårens träffar i SMIL är snart slut och vi packar för fullt...


Ännu är inte vårens träffar i Sällsynt mitt i livet helt slut. Vi kan dock redan konstatera att de fungerar bra, men inte helt friktionsfritt. I Göteborg blev det en väldigt liten grupp, i Malmö rullar det fortfarande på och i Stockholm flyttas de två sista träffarna till efter sommaren. Så kan det bli.

Just nu har vi nya mål i sikte och förbereder oss för en tur till Visby och Almedalsveckan. Kanske möts vi där?

Samtalsträffarna i våras – snart avslutade

Vi lär oss fortfarande. När en samtalsledare får förhinder behöver en träff ibland ställas in med kort varsel. Det gäller att nå alla deltagare och meddela det. Ibland är det andra personer i lokalerna som av misstag äter upp ”vårt” beställda fika. Snopet. Ibland hoppar någon deltagare av och en annan deltagare i kön ersätter. Vi gör det vi kan för att allt ska flyta på och ändå blir det inte alltid helt rätt. Vi är människor. Sällsynta människor.

Snart är vi tillbaka på Gotland under Almedalsveckan! 

Även denna sommar åker vi till Visby, för att berätta för ”världen” om sällsynta hälsotillstånd. Vi ska informera om vad Riksförbundet Sällsynta diagnoser arbetar för och upplysa om arvsfondsprojektet Sällsynt mitt i livet. Från 27 juni -1 juli är vi på plats. 


Här packar kanslichefen Malin Grände för fullt!

Maria, Oskar och Annalena är också i Visby!

Även Riksförbundet Sällsynta diagnosers styrelse skickar representanter till ön: Vår nyvalda ordförande Maria Westerlund, vice ordförande Oskar Ahlberg och ledamoten Annalena Josefsson är också ivriga att träffa alla besökare. Du som är medlem är förstås extra välkommen – hoppas vi ses!

Mer detaljerad information om Almedalen kommer i nästa blogginlägg.
PS. Till medlemmar på Gotland: Håll utkik efter VIP-inbjudan i vanliga brevlådan! 😉

Anmäl ditt intresse att delta på samtalsträffar i Sällsynt mitt i livet

Vi tar löpande emot intresseanmälningar till Sällsynt mitt i livets samtalsträffar. Om du är nyfiken och/eller bara vill veta mer, eller anmäla ditt intresse för kommande träffar – skriv ett mejl redan nu. Eller ring till mig, Erica Lundström.
Mejl: erica.lundstrom@sallsyntadiagnoser.se
Mobil: 073 435 48 28


Inga kommentarer: